Cookies hjälper oss att förbättra din upplevelse. När du använder våra tjänster accepterar du att vi använder cookies.

Hello, is it you we’re looking for?

Vi håller alltid utkik efter fler smarta människor som vill jobba med oss. Delar du vår passion för den digitala upplevelsen och vill arbeta nära dina beställare? Då borde vi ses.

Att jobba hos oss innebär massor med eget ansvar. Det kan vara bra att känna till att vi jobbar lite annorlunda jämfört med många andra kommunikationsbyråer eftersom vi tycker att vi gör bäst nytta genom att arbeta nära tillsammans med våra kunder. Därför parar vi ihop oss med dem och jobbar oftast på plats i deras egna miljö.

Hjärta och hjärna bor här

På Curious Mind blir du omgiven av ett digitalt gäng med skarpa specialistområden. Hos oss är alla lika viktiga och vi värdesätter en inkluderande och glädjefylld atmosfär. Vi har en platt och demokratisk organisation och därför är det viktigt att du också är prestigelös och kan arbeta med både stort som litet. Dessutom har vi generösa förmåner och ser till att alla får utbilda sig regelbundet.

Vill du skicka in en spontanansökan?

Vi kallar det för att ”connecta”. Att vara connectad med oss innebär en första kontakt, ungefär som att byta visitkort. Vi får dina kontaktuppgifter, du får våra. Du kommer även bli uppdaterad på studs när vi lägger ut en tjänst som passar just dig. Om du bifogar ditt CV och ett personligt brev kan vi svara på om det finns en öppning hos oss just nu. Du kan också välja att enbart lämna dina kontaktuppgifter och prenumerera på lediga tjänster. Genom att connecta med oss samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

CONNECTA MED OSS HÄR!