Cookies hjälper oss att förbättra din upplevelse. När du använder våra tjänster accepterar du att vi använder cookies.

Hej frilansare – vill du bli del av något större?

Vi söker dig som kör egen låda inom digital kommunikation och som vill bredda ditt nätverk.

Är du en senior webbredaktör, kommunikatör, digital projekt- eller produktionsledare, copywriter, SEO:are, AD eller något annat kul som matchar vår verksamhet? Vill du få tillgång till kunniga medarbetare och få ytterligare en kanal till spännande uppdrag och intressanta kunder?

Då kan du jobba tillsammans med oss på Curious Mind i Stockholm eller Göteborg och få det bästa av två världar. Vi arbetar med massor av kunder och behöver ibland lite extra förstärkning för att ro i land alla projekt och uppdrag.

Frilans med Curious Mind

För att trivas med oss behöver du vara en digital allätare. En doer med strategisk inriktning. Med minst fem år innanför arbetsvästen är du självgående och förstår större organisationer och komplexa uppdrag. Du tar gärna ansvar och är bekväm med att spela en stor roll i ett webbprojekt, som du driver med lika delar kreativitet som struktur. Du ser vad som behöver göras i olika faser och kan prioritera.

Du är bra på att skriva och gillar att koordinera och producera innehåll för webben. Lika mycket trivs du när du får ta fram strategin för kunders digitala närvaro och ansvara för att den genomförs. Sök- och användbarhet finns alltid i bakhuvudet. Du hanterar lätt olika CMS-system och hänger gärna i Google Analytics.

Ditt artistnamn är ”The Problem Solver” och din största hit är ”Ordning och reda”. För dig är resultat viktiga och du trivs när du får bidra till förbättringar.

Eftersom vi är övertygade om att du gör mest nytta på plats ute hos våra kunder kommer du se till den goda kundrelationen och att kundens digitala närvaro ger resultat på daglig basis. Du kommer ofta ha en rådgivande roll gentemot kunderna och behöver därför ett helhetsperspektiv och förmåga att kunna tänka utanför den där lilla boxen. Det är bra om du är nyfiken på att följa utvecklingen inom det digitala gebitet så att du är i någorlunda fas med det senaste.

Bli en del av oss

Vi samarbetar med flera duktiga frilansare och vill gärna knyta ännu fler stjärnor till vårt nätverk. Om det låter som ljuv musik, skicka in din intresseanmälan med ett personligt brev och cv eller länk till din Linkedin-profil. Så vet vi att du finns när vi behöver din hjälp.

Om Curious Mind

Curious Mind är en passionerad contentbyrå och i vår koncern ingår även två andra bolag. Search Intent, specialister på SEO & SEM samt Native, en vass översättningsbyrå med copywriters. Med dessa tre funktioner i ryggen kan vi hjälpa kunderna med de flesta digitala kommunikationsutmaningar de står inför.

Låter det spännande? Då tycker vi att du ska kontakta oss i Stockholm eller Göteborg omedelbums!

Kontaktperson

Hanna Godani
hanna.godani@curiousmind.se

Du är förstås varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar!

ANSÖK NU!