Cookies hjälper oss att förbättra din upplevelse. När du använder våra tjänster accepterar du att vi använder cookies.

Junior webbkommunikatör med digital bredd

Nu söker vi dig som gärna grottar ner dig i det digitala. Du trivs med att ta hand om det mesta som behöver fixas på en webbredaktion. Du kan ha arbetat i branschen i 1-2 år, men lika gärna vara helt nyutexaminerad från en utbildning inom digital kommunikation. Hungrig på att arbeta med allt det där som du lärt dig – på riktigt.

Då skulle du kunna vara en ny stjärna i våra gäng i Stockholm eller Göteborg.

Det är roligt att vara en del av Curious Mind

Som junior webbkommunikatör hos oss får du möjlighet att utvecklas och lära dig massor om att jobba digitalt på en kommunikationsbyrå. Du kommer att få mycket varierade och spännande uppgifter, som till exempel:

  • skriva för olika digitala kanaler
  • bearbeta och hantera bilder
  • strukturera och publicera innehåll på webben
  • medverka i olika typer av digitala projekt
  • skriva och skapa nyhetsbrev

Det allra viktigaste är att du har ett intresse för digital kommunikation och är nyfiken på att lära dig allt det där som du inte redan kan.

Om dig och din roll

Hos oss får du mycket eget ansvar och frihet, därför behöver du vara ansvarsfull, framåt och få saker att hända. Vi sitter ute hos våra kunder när de önskar det. Där blir du deras kunskapsbank och bollplank i många digitala frågeställningar. Du kommer alltid ha hela byrån i ryggen och människor att vända dig till för att kunna få råd i olika frågor. Målet är att du ska utvecklas tillsammans med oss och så småningom bli en senior webbkommunikatör med ännu större ansvar och roligheter.

Om Curious Mind

Curious Mind är en passionerad contentbyrå och i vår koncernfamilj ingår även två syskonbolag: SearchIntent, specialister på SEO & SEM samt Native, en vass översättningsbyrå med copywriters. Med samlad kraft kan vi hjälpa kunderna med de flesta digitala kommunikationsutmaningar de står inför.

Låter det spännande? Då tycker vi att du ska kontakta oss i Stockholm eller Göteborg omedelbums!

Sista ansökningsdag

20 juni 2019

Kontaktperson

Mats Bagger
mats.bagger@curiousmind.se

Du är förstås varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar.

ANSÖK NU!