Cookies hjälper oss att förbättra din upplevelse. När du använder våra tjänster accepterar du att vi använder cookies.

Junior webbkommunikatör

Har du jobbat i branschen en tid, eller kanske är helt nyutexaminerad från en utbildning inom digital kommunikation? Då skulle du kunna vara en ny stjärna i vårt team.

Som junior webbkommunikatör hos oss får du möjlighet att utvecklas och lära dig massor om att jobba digitalt på en kommunikationsbyrå. Du kommer att få mycket varierade och spännande uppgifter, till exempel skriva, strukturera och publicera innehåll på webben, administrera kunders närvaro i sociala medier, skriva och skicka nyhetsbrev och medverka i olika typer av projekt. Det allra viktigaste är att du har ett intresse för digital kommunikation och är nyfiken på att lära dig allt det där som du inte redan kan.

Hos oss får du mycket eget ansvar och frihet, därför behöver du vara ansvarsfull, framåt och få saker att hända. Du kommer alltid ha hela byrån i ryggen och människor att vända dig till för att kunna bollplanka och få råd i olika frågor. Målet är att du ska utvecklas tillsammans med oss och så småningom bli en senior webbkommunikatör med ännu större ansvar och roligheter.

Låter detta intressant? Skicka gärna en spontanansökan till oss så kanske vi får jobba ihop!

Tipsa en vän!

Dubbelkolla e-postadressen, den verkar felaktig.
Tack!