Cookies hjälper oss att förbättra din upplevelse. När du använder våra tjänster accepterar du att vi använder cookies.

Senior webbkommunikatör med respekt för helheten

Vi letar efter dig, en doer med förståelse för helheten vid digital produktion. Med känsla för strategi, men med operativt driv – och du ser analys och uppföljning som självklara delar av innehållsarbetet. Du bör ha minst fem års erfarenhet av att jobba med digital kommunikation och det är en fördel om du har arbetat inom olika typer av företag och organisationer.

Som senior webbkommunikatör hos oss kan du förvänta dig arbetsuppgifter som bland annat handlar om att:

  • koordinera och producera digitalt innehåll
  • ta fram digitala innehållsstrategier
  • planera och ansvara för våra kunders digitala närvaro
  • leda workshops
  • medverka i digitala projekt
  • kommunicera med beställare och samarbetspartners inom och utom organisationen

Om dig och din roll

Du behöver gedigen erfarenhet av att jobba digitalt och känna dig bekväm med att arbeta både strategiskt och med händerna på tangentbordet. Du har övergripande koll på hur man planerar för och driver en digital redaktion och har en bra känsla för språk och tonalitet som gör att dina texter både gör sitt jobb och får läsaren att bli lite extra glad i magen.

Sökbarhet tillsammans med användarvänlighet är en naturlig del i allt du gör och du har erfarenhet av flera olika CMS-system. Sist men absolut inte minst är du en härlig människa som vill jobba på en personlig byrå med lika delar hjärta som kompetens.

Eftersom vi är övertygade om att du gör mest nytta på plats ute hos våra kunder kommer du se till den goda kundrelationen och att kundens digitala närvaro ger resultat på daglig basis. Du kommer ofta ha en rådgivande roll gentemot kunderna och behöver därför ett helhetsperspektiv och förmåga att kunna tänka utanför den där lilla boxen. Det är bra om du är nyfiken på att följa utvecklingen inom det digitala gebitet så att du är i någorlunda fas med det senaste. Samtidigt har du alltid hela byråns kompetens i ryggen. Vi är måna om att du ska trivas, utvecklas i din yrkesroll och få chansen att bidra med din kunskap och kompetens.

Om Curious Mind

Curious Mind är en passionerad contentbyrå och i vår koncernfamilj ingår även två syskonbolag: SearchIntent, specialister på SEO & SEM samt Native, en vass översättningsbyrå med copywriters. Med samlad kraft kan vi hjälpa kunderna med de flesta digitala kommunikationsutmaningar de står inför. Vi letar nya härliga kollegor både i Stockholm och i Göteborg.

Låter det spännande? Då tycker vi att du ska kontakta oss omedelbums!

Sista ansökningsdag

20 juni 2019

Kontaktperson

Magnus Åström
magnus.astrom@curiousmind.se

Du är förstås varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar.

ANSÖK NU!