Cookies hjälper oss att förbättra din upplevelse. När du använder våra tjänster accepterar du att vi använder cookies.

Senior webbkommunikatör

Vi håller alltid utkik efter skickliga webbkommunikatörer. Har du flera års erfarenhet av att jobba både strategiskt och operativt med webbkommunikation? Då kanske vi kommer att gilla varandra!

Som senior webbkommunikatör hos oss kan arbetsuppgifterna till exempel handla om att ta fram digitala strategier, planera och ansvara för en kunds digitala närvaro, kravställa publiceringsverktyg, utbilda webbavdelningar eller koordinera och producera digitalt innehåll.

Du behöver ha flera års erfarenhet av att jobba digitalt och känna dig bekväm med att arbeta både strategiskt och med händerna på tangentbordet. Du kommer ofta ha en rådgivande roll gentemot kunderna och behöver därför ett helhetsperspektiv och förmåga att kunna tänka utanför den där lilla boxen. Du har stenkoll på hur man planerar och driver en digital närvaro och har en bra känsla för språk och tonalitet som gör att dina texter både gör sitt jobb och får läsaren att bli lite extra glad i magen.

Sökbarhet tillsammans med användarvänlighet är en naturlig del i allt du gör och du har erfarenhet av flera olika CMS-system. Sist men absolut inte minst är du en härlig människa som vill jobba på en personlig byrå med lika delar hjärta som kompetens.

Skicka gärna en spontanansökan till oss genom formuläret nedan och berätta mer om dig själv så kanske vi får möjlighet att arbeta tillsammans!

Tipsa en vän!

Dubbelkolla e-postadressen, den verkar felaktig.
Tack!