Emma Lindén & Magnus Åström

“Det finns ett oerhört sug efter bra digital kompetens i branschen”

Contentbyrån Curious Mind fortsätter sin tillväxtresa genom att anställa sex nya digitala specialister och rekryterar internt till nya leadroller. De nya rollerna är ett naturligt steg i byråns arbete med att jobba mer kundcentrerat och öka förutsättningarna för tillväxt.

Kontakta oss

– Med de fina rekryteringar vi har gjort under året så har vi ett fantastiskt utgångsläge för att möta framtidens utmaningar, säger Mats Bagger, delägare och styrelseordförande på Curious Mind. Det finns ett oerhört sug efter bra digital kompetens i branschen just nu och det är ett behov som inte ser ut att mattas av än på ett tag, avslutar Mats Bagger. 

Expansiv fas med många nya rekryteringar

Curious Mind har rekryterat Jonas Öhman som ny konsultchef på byrån. Han kommer senast från Allergan där han har arbetat som Nordic Digital Lead och han tillträdde sin nya roll den 23 augusti.  

Claes Carlström är utbildad pedagog, litteraturvetare och dataingenjör och har sedan 2010 arbetat som gymnasielärare i svenska och digital teknik. Från och med augusti kickade han igång sin karriär som digital kommunikatör på Curious Mind.

Linnea Wermeling kommer närmast från Unicef där hon har jobbat fem år som digital kommunikatör och scrum master. Linnea startade som digital kommunikatör på Curious Mind i början av september.

Lina Arwidsson har en bakgrund som marknadskoordinator på Puls & träning. Även hon kliver in som digital kommunikatör på Curious Mind från början på september.  

Wilhelm Lindqvist har nyligen tagit examen från kommunikatörsprogrammet på Södertörns Högskola. Wilhelm kommer in som junior digital kommunikatör på Curious Mind i slutet av september.  

Agnes Lindholm kommer senast från ett globalt MedTech-bolag där hon varit kommunikationsansvarig för den skandinaviska marknaden. Agnes kliver in på Curious Mind i oktober och blir då en del av byråns Social media-team. 

Interna rekryteringar en del av strategin 

I våras gick även en intern annons ut där byrån sökte 6 nya team lead tänkta att driva varsitt team med start i september. 

Sofia Johansson, Sofia Widén, Lisa Bydler, Erik Karlsson, Josephine Edberg och Johanna Olsson axlar rollen som team lead på Curious Mind. Samtliga har arbetat flera år på byrån och har god kunskap om det digitala hantverket och att arbeta i agila team. Josephine Edberg tar även över rollen som Inbound Marketing Lead på Curious Mind. 

För ytterligare information kontakta:

Magnus Åström, Byråchef och delägare Curious Mind
Mobil: 073-230 45 05
[email protected]  

Emma Lindén, vd Curious Mind. 
Mobil: 073 – 230 45 06
[email protected] 

 

 

Våra kunder