Cookies hjälper oss att förbättra din upplevelse. När du använder våra tjänster accepterar du att vi använder cookies.

Några case

Vi var med och utvecklade Folksams digitala kanaler

När Folksam behövde en Site Manager fick Sofia hoppa in och bidra till det kontinuerliga arbetet med utveckling och förbättring av företagets digitala kanaler. LÄS MER

Projektledning av automatiserade kommunikationsflöden

När vår kund Svenska Dagbladet skulle bygga upp en automatiserad process för priskommunikation till prenumeranter hjälpte vi till med projektledning. läs mer

Content Marketing i en värld av trycksaker

Arkitektkopia vände sig till Curious Mind i jakt på skribenter som kunde skapa innehåll och realisera strategin till content marketing-satsningen Arkitektkopias Akademi.

läS mer

Instagram – innehåll, strategi och PR

Curious Mind hjälpte sportagenturen Wesport att utforska möjligheterna med Instagram och ta fram både innehåll, strategi och nya koncept för deras konto. 

läS mer

Ny inloggningsplattform – att få kunder att logga in på nytt

När vår kund SvD bytte inloggningsplattform för alla sina prenumeranter fick vi i uppdrag att leda kommunikations- och verksamhetsprojektet kopplat till bytet.

läS mer

Responsiv sajt – från migrering till nya digitala tjänster

I Pensionsmyndighetens digitaliseringsplan ingick det att göra sajten responsiv. Vårt uppdrag var att migrera och uppdatera webbplatsens innehåll, kravställa det nya publiceringssystemet AEM och skriva UX-copy.

läS mer

Hela livet - kampanjsajt om pension 

Många val vi gör i livet har direkt påverkan på vår pension. Det vill Pensionsmyndigheten hjälpa människor att förstå lite bättre med sin nylanserade kampanjsajt ”Hela livet”.

läs mer

Ny sajt - omstöpning av innehåll 

När Länsförsäkringar skulle bygga en helt ny sajt från grunden behövde innehållet få sig en omgång. Stora mängder information skulle snabbt anpassas till en ny responsiv design, justeras i tonalitet och migreras över till den nya webbplatsen.

läs mer

Vill du sitta på vår wall of fame? Kontakta oss!

  • Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att dessa behandlas enligt vår integritetspolicy.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.