Alexander Dahlberg Nummert

Mobil:

073-352 49 52

Se min profil på:

LinkedIn

Som för så många andra är skrivande det som fick in mig på kommunikationsspåret. Med tiden har jag dock insett att det finns mycket annat som är kul med allt från bilder och rörligt till att bygga hemsidor eller (till och med) analysera data.

Jag utbildade mig först till personalvetare och jobbade med HR ett par år innan jag förstod att det var kommunikationsvägen jag ville gå. Några terminer senare var jag omskolad och kallar mig nu för tiden kommunikatör, content manager eller ibland något annat spännande. Mina största styrkor finns nog i min mångsidighet och förmåga att anpassa mig till såväl nya roller och branscher som system och kollegor.

På sommaren är chansen stor att du träffar mig på golfbanan (även om risken nog är större att jag träffar dig). Konsumerar annars sunda mängder sport och lägger allt för mycket tid på att tänka på allt jag skulle vilja göra men aldrig gör.

Tips

-Filmtips: Whiplash

-Fått hicka? Ta en stor sked med sylt, creme fraiche eller liknande och svälj allt på en gång. Funkar VARJE gång.

-Kul lek: Wikipedia-race. Bestäm två helt skild ämnen, t.ex. ”fjällräv” och ”karusell” och tävla om vem som snabbast kan ta sig från den ena Wiki-sidan till det andra genom att bara klicka på länkar.

Fler medarbetare: