Andreas Ekeling

Mobil:

070-433 49 94

Se min profil på:

LinkedIn

Att jobba ensam kan vara nyttigt, men det är tillsammans med andra som den riktiga magin skapas. Det är min erfarenhet från att ha jobbat i team som siktar mot gemensamma mål. När KPI:er är uppsatta är det fritt fram som team att jobba fram idéer, planer, kanaler och allt det gottiga för att lyfta företagets innehåll till nästa nivå.

Att vara med och driva det arbetet är väldigt utvecklande, och framförallt kul! Att gneta ner sig i budskap och knåda fram rätt innehåll till rätt kanaler har alltid drivit mig, om det dessutom dånar schlagermusiken eller en NFL-podd ur högtalarna är livet sällan tråkigt.

Tidigare projekt

BMW – Content lead. Tillsammans med innehållsteamet jobba fram innehåll mot uppsatta KPI:er och se till att webbplatsen levererar som den ska, och lite till. 🙂

Scandic Hotels – Många olika roller som bland annat content producer med fokus på SEO. Jag var en del i marknadsteam där vi jobbade med allt från kampanjer till att öka användarupplevelsen på siten, både mot den svenska marknaden men också på internationell nivå.

Arbetsförmedlingen – Jobbade dedikerat i ett projekt med innehåll/UX-copy för att förenkla processen för dig som arbetssökande att hitta jobb, men också ge bästa möjliga förutsättningar för arbetsgivare att hitta blivande stjärnor.

Fler medarbetare: