Anna Norström

Anna Norström

Mobil:

070-407 05 52

Se min profil på:

LinkedIn

Jag är Konstvetare i grunden och har lång erfarenhet inom service och butik. Som office manager på Curious Mind strävar jag efter ordning och reda samt att ta fram smarta lösningar och förhöja tillvaron i detaljerna.

När jag inte hänger på Curious Mind driver jag en butik och webbshop med fokus på hållbarhet, där jag bland annat tar fram innehåll och illustrationer för vårt sortiment. Trivs bäst med att få skapa fritt och tänka utanför normen.

Utanför arbetstid hittar ni mig ofta på en spelning med något obskyrt band, hemma hukandes över skissblocket eller i soffan framför en gemytlig skräckfilm.

📖 Kärlekens Antarktis – Sara Stridsberg. Ett existentiellt drama som är magiskt formulerat på ett brutalt och poetiskt sätt. Som skräckfanatiker fångade den här boken mig på djupet, ett nattsvart mörker som blandas upp med skönhet och ljus.

😱 Hereditary – den bästa skräckfilmen som gjorts i modern tid, enligt mig. Första gången jag såg den var i biosalongen och jag satt som fastnaglad med blicken i 127 minuter. Obehaglig, fantastiskt foto och skådespelarinsatser utan dess like.

🖤 Ve & fasa. Tar tillfället i akt att tipsa om min butik och webbshop Ve & fasa, mörkt mode med utgångspunkt i hållbarhet och jämställdhet. Butiken hittar ni i Hornstull och här håller jag till när jag inte är på Curious Mind.

Fler medarbetare: