Anna Sundbaum Köhler

Anna Sundbaum-Köhler

Mobil:

070-303 89 94

Se min profil på:

LinkedIn

Rätt ord på rätt plats. Jag är copywriter med drivkraften att skriva texter som kunder förstår och gillar att läsa. Jag har en bakgrund inom content marketing med gedigna erfarenheter som UX-writer, kommunikatör och webbredaktör. Bra stämning på jobbet är viktigt för mig och jag och hjälper gärna mina kollegor. 

Två egenskaper jag är stolt över är min inlevelseförmåga och vetgirighet. Jag lär mig det jag behöver kunna och utvecklas fortfarande efter många år i branschen. Jag har en analytisk syn på språket som jag toppar med idérikedom och kreativitet för att skapa riktigt intressanta texter 

Bläddrar du bakåt i min bok så hittar du mina år som översättare, en magisterexamen i språkteknologi och plugg i italienska Bologna.  

Tidigare projekt

UX-writer på Arbetsförmedlingens huvudkontor Jobbar med flera agila utvecklingsteam och med kommunikationsavdelningen. Skapar tydliga och tillgängliga texter i myndighetens digitala tjänster och kanaler.  

Inspirationsföreläsare inom UX-writing Hjälper Curious Minds kunder att få in “ux-tänket“ och skriva mer kundfokuserat. Min föreläsning passar både för företag och högre utbildningar.

Internkommunikatör på Aspia Ansvarar för intranätet under företagets första verksamhetsår. Employer branding, onboarding och snabba informationsflöden under en tid med sammanslagningar och uppköp. 

Fler medarbetare: