Beatrice Bruteskog

Mobil:

073-157 76 97

Se min profil på:

LinkedIn

Beatrice Bruteskog

Jag är en ordälskande gotländska med rötter inom fotografi och bildkonst. Jag älskar att ta mig an projekt där det finns möjlighet att förenkla flöden och text så att besökaren tar sig framåt utan att fastna.

Med mig i ditt team får du en engagerad medarbetare som trivs att arbeta tillsammans och ta sig an nya utmaningar. Som utbildad webbredaktör med fokus på sociala medier och med en bakgrund som frilansfotograf gillar jag att ha koll på helheten. Flera av mina tidigare uppdrag har till stor del handlat om att paketera budskap och fånga besökaren at Hello. Långa eller korta texter, det kvittar. Jag har erfarenhet av att skriva allt från optimerade webbtexter, artiklar, nyhetsbrev, sociala medietexter till ux-copy för flöden i tjänster och sidor på webben.

 

Tidigare projekt

HPI – Uppdraget bestod av att ta fram en ny sajt för HPI och förverkliga deras kommunikationsstrategi. Min uppgift var att paketera budskap, anpassa texter mot målgrupp med tonalitet och SEO samt att fotografera porträttbilder.

Arbetsförmedlingen – Uppdraget bestod av att ta fram en responsiv och modern sajt förarbetsgivare. Min uppgift var att förenkla myndighetstunga texter, SEO- och tillgänglighetsanpassa texter, förenkla kundresa i samtliga led från webbsida till mailutskick och i tjänsterna.

SPP – Uppdraget bestod av att arbeta med texter seo-mässigt samt förenkla flöden på webben, se över struktur av sajten.

Fler medarbetare: