Caroline Statham

Caroline Statham

Mobil:

070-275 77 77

Se min profil på:

LinkedIn

Jag älskar verkligen kommunikation på många sätt. Att hitta en tydlighet, vrida och vända på budskapet för att nå fram till sin målgrupp. För att komma dit är det guld värt att få arbeta i grupp. Det är då mitt bästa jag kommer fram, i mötet med andra. Det är utvecklande att få ett problem eller utmaning sedd på ur flera perspektiv och att inse att det jag tycker är självklart kanske inte alls är det för någon annan. En viktig insikt i all kommunikation.

Efter många år i arbetslivet är jag en rutinerad och trygg kollega. Jag brinner för inkluderande kommunikation och med en särskild stark låga för genusvetenskap, som jag också har pluggat på universitetet.

På min fritid är jag utomhus så mycket det går. Gärna på en fräsig cykel eller på en vacker stig i skogen. En annan passion i livet är att sjunga, det gör jag i min kör och med min grupp.

Tidigare projekt

Unionen – Webbredaktör. Innehåll och struktur i ett projekt för att skapa en digital verktygslåda för ett hållbart arbetsliv.

ICA – Web content manager. Skapade engagemang och informerade om nytt kontor och arbetssätt genom att skriva och filma för interna kanaler och Instagram.

NCC – Intranätsansvarig. Koordinerade nyhetsflödet, arbetade i projekt för nytt intranät, var stöd till organisationen i intranätsfrågor samt stöttade och utbildade redaktörer.

Fler medarbetare: