Claes Carlström

Claes Carlström

Mobil:

070-731 74 65

Se min profil på:

LinkedIn

Jag älskar att skapa innehåll, allt från text till rörlig bild och musik. När jag får utöka min spännvidd och lära mig nya saker trivs jag bäst.

Jag är utbildad pedagog, litteraturvetare och dataingenjör. Sedan 2010 har jag arbetat som gymnasielärare i svenska och digital teknik. Vid sidan om producerar jag musik, rörlig bild, hemsidor och mycket annat till mitt band.

På fritiden promenerar jag och min sambo i skogen med vår rhodesian ridgeback och mumsar i oss mängder av tv-serier i soffan med våra katter.

Tips

🎸 Gå på Show Case-festivaler! Där får du uppleva spännande artister som jobbar hårt men ännu inte slagit igenom, ofta på små intima scener. SxSW i Austin är världens största, men Live at Heart i Örebro ligger lite närmre.

🌎 Lyssna på How To Save A Planet! Bota klimatångesten med en konstruktiv och hoppingivande podcast som går igenom vad vi faktiskt kan göra för att rädda planeten.

🤖 Avmystifiera programmering! Programmering är både roligt och nyttigt och det behöver inte vara så svårt att lära sig. Testa till exempel appen Grasshopper och lär dig koda på mobilen.

Fler medarbetare: