Claudia Vasquez

Claudia Vasquez

Mobil:

072-985 54 83

Jag började tidigt förstå tyngden av sociala kanalers inverkan i våra liv, långt innan jag själv började arbeta med dem i mitt yrke. Jag tror att kommunikation i de digitala medierna är extremt viktig att få rätt dimensionerat, för just den kommunikationen är företagets presentation utåt och det är där man som företag kan skapa magi och engagemang för sin målgrupp.

Min främsta inriktning inom kommunikation är content för sociala medier, samtliga kanaler, allt från Twitter till TikTok. Samt korrekturläsning av texter till hemsida och e-utbildningar.

Jag har en stor kärlek till våra fyrbenta, tidigt förstod jag att om jag skaffade en renrasig hund så kunde man göra så mycket mer än bara äga hund. Jag har rest land och rike runt och tävlat med mina hundar, skaffat eget kennelnamn, fött upp och haft väldigt kul under resans gång. Hundrasen som är närmast mitt hjärta är världens minsta ras, Chihuahuan! Chihuahuas är kända för sin lilla storlek och stora personligheter. Det är som att ha en tvååring med päls.

Tidigare erfarenheter

Digital kommunikationsansvarig, administratör på Utvecklingspedagogik Sverige AB

Koordinator på DISA Global Solutions

Mina favoritcitat

🌟 ”Anledning till att vi lever är att vi ska leva lyckligt!” – Dalai Lama

🌟 ”Det största hotet mot vår planet är att tro att någon annan kommer rädda den.” – Robert Swan

Fler medarbetare: