Emelie Rosenqvist

Se min profil på:

LinkedIn

Det finns inget bättre än att jobba efter tydliga mål i projekten jag är involverad i. Tid för reflektion är min melodi. Jag drivs av att kunna förklara saker med data och fakta, vilket gör att jag tycker det är roligt att ha koll på mätning och jobba med uppföljning både kvalitativt och kvantitativt.

Jag trivs när jag får bolla mina idéer med andra då jag tror på att resultatet blir mer insiktsfullt då. Jag har mina rötter i SEO-världen och studerade digitala medier på Linnéuniversitetet med fokus på webbutveckling där jag sedan valde analysspåret.

När jag inte jobbar med analys eller förstudier så ägnar jag mycket av min tid åt musik och att sjunga. En och annan timme lägger jag också på att spela datorspel, vilket enligt mig är den bästa vägen till inspiration.

Tidigare projekt

Arbetsförmedlingen – Som webbanalytiker på Arbetsförmedlingen jobbar jag med löpande uppföljning av besöksdata via analysverktyget Matomo samt övrig insamling, analys och administration kring mätning av aktuella kampanjer. 

ICAUtifrån en förstudie med användarintervjuer, behovsanalys och effektkartläggning tog jag fram underlag för utveckling av en ny intern onlineportal för ICA. 

UHIP Min kollega Sofia Johansson och jag tog fram en innehållstrategi för hur UHIPs webbplats och e-handel på bästa sätt skulle möta upp sina målgruppers behov och skapa bästa kommunikation via webbplatsen.

 

Tips

🎶 Musik är livet och jag tipsar alltid alla jag möter att lyssna in den underbara sångerskan Tori Kelly. Gillar du bra sångteknik och soul är hon helt rätt för dina öron. 

👻 Som den skräckälskare jag är återkommer jag ofta till The Haunting of Hill House på Netflix. Briljant serie som skapar ryslighet på allra bästa sätt. 

❤️ Jag är inflyttad smålänning och rekommenderar varmt alla att besöka min hemstad Kalmar. Det finns inget mysigare än att ta en glass och promenera utmed slottet en varm sommardag. 

Fler medarbetare: