Emma Lindén

Emma Lindén

Mobil:

073-230 45 06

Se min profil på:

LinkedIn

Hållbara team, effektiva kommunikationsprocesser och innehåll som skapar tillväxt. Det är mitt skrå. 

Jag jobbar gärna i gränslandet mellan marknad, teknik och försäljning med fokus på att initiera processer som tillåter ditt kommunikationsteam att jobba lönsamt med sin digitala kommunikation. Leadgenerering är en sådan sak. Agila redaktionella team en annan. 

Jag tog examen som webbkommunikatör 2009 och har sedan dess haft flertalet roller inom det digitala landskapet. 2010 reste jag land och rike runt som golfreporter, klev över i en roll som produktionsledare hos Vattenfall och vidare till Curious Mind. Sedan dess har jag medverkat i otaliga kundprojekt, sajtlanseringar, nya affärsområden och startat upp vårt arbete med leadsgenerering i rollen som sälj- och marknadschef. Idag är jag vd på Curious Mind med fokus på affärsutveckling, partnerskap, marknad och PR. 

Tidigare projekt

ICA BankenCoach och workshopsfacilitator, agil redaktionell process. 

BMW – Innehållsstrateg och coach inom agil redaktionell process. 

ICA – ButiksportalenInnehållsstrateg och workshopfacilitator.

PensionsmyndighetenProduktägare i arbetet med att implementera agila ramverket SAFe. 

Tips

🧠 Skärmhjärnan med Anders Hansen Du blir klok och kanske att du bemästrar att göra bra aktiva val för dig själv och dina nära. 

🎥 Succession på Netflix. Se den. Bara se den. Intressanta maktspel och hur det tär på relationen i en framgångsrik familj. 

⚽ Coacha juniorer i idrott. Det utmanar din kommunikativa förmåga och ger energi. 

Fler medarbetare: