Emma Styffe

Se min profil på:

LinkedIn

Emma Styffe

Jag gillar att få vara kreativ och att lösa saker. En blandning av att få skapa saker i text och bildform, helst för sociala medier eller ux-copy, och att spåna lösningar och idéer är något jag gillar. Gärna tillsammans med några andra då jag föredrar att jobba i team. Struktur och ordning är också min bästa vän. Sen jag tog examen som webbkommunikatör 2016 har jag jobbat mycket med e-handel, så därför brinner jag lite extra för bra e-handelslösningar och företag som bryr sig om sina kunder.

När jag inte jobbar umgås jag mest med min hund och sambo och försöker att inte handla för många saker second hand. Min favoritpryl (och som jag alltid lyckas hitta) är fåtöljer, men man kan väl aldrig ha för många sittplatser eller hur?

Tidigare projekt

ICA Online – Som webbredaktör såg jag till att rätt innehåll låg på rätt sajt för ICAs 300+ e-handelsbutiker. 

ICAs matkasse – Copy, sociala medier och kundkommunikation i korta drag.  

Bonava – Stöd vid migrering till nytt cms och skrev massor av lockande (och korrekta) texter om nybyggda bostäder.  

Tips

🏋️‍ Börja marklyfta. Finns ingen bättre träningsform (enligt mig) och det är sjukt kul att få känna sig stark. 

💻 Ted talks. Älskar ted-talks och att lära sig något nytt på kort tid. Om man inte orkar med video finns de även som podd 

📚 Trilogin om Jana Kippo. Bästa jag har läst på länge. Och vill man få en inblick i hur det är att komma från ett litet ställe mitt ute i ingenstans (som jag gör) så är den delvis ganska korrekt.  

Fler medarbetare: