Felicia Granath

Felicia Granath

Se min profil på:

LinkedIn

Jag motiveras av mitt yrkes mångsidighet och ständiga utveckling. Här får jag möjlighet att vara kreativ och med samspel mellan text och bild skapa intresseväckande innehåll.

Jag är utbildad kommunikatör med en fil.kand i svenska och en förkärlek till fotografi. Med andra ord är text och bild något som ligger mig varmt om hjärtat. Att skapa innehåll som är optimerat för webb där kunden står i fokus, med en snygg presentation, kärnfullt innehåll och tydligt budskap – då blir det bra!

När jag inte jobbar spenderar jag mycket tid i lekparker och på diverse lekland med mina två barn som förkläde, träffar vänner och äter god mat. Där emellan planerar jag nästa äventyr ut i världen där resan med bil eller tåg är en del av målet.

Tidigare projekt

Webbredaktör, Previa – Som webbredaktör på Previa uppdaterar jag webben och sociala medier, skriver artiklar och nyhetsbrev.  

Content manager, BMW På BMW var jag främst involverad i kommunikationen kring en av deras stora satsningar på en ny elbil. Jag skrev då bland annat artiklar, nyhetsbrev och uppdaterade webben.  

Content creator, SamhallProducerat ett flertal artiklar till Samhalls webb baserade på intervjuer med deras kunder. 

Fler medarbetare: