Frida Lorentzon

Frida Lorenzon

Mobil:

073-713 00 60

Se min profil på:

LinkedIn

Med en rad med olika kunderfarenheter i bagaget skulle jag säga att min bredd är min usp. Jag drivs av det kreativa och och älskar att vara en del av hela processen, från idé till färdig produkt. Att sedan ha någon eller ett helt team att bolla detta med gör vardagen mycket roligare!  

Mitt stora intresse ligger i det rörliga. Det som är mest spännande med film är hur mycket du säga under bara några få sekunder. Under de senaste åren har jag jobbat alltmer med projekt och produktionsledning och känner att jag stormtrivs i den rollen. 

Privat har jag hittat min grej i löpningen och ger mig gärna ut på en runda i naturen, helst på morgonkvisten för omfamna dagen på bästa sätt. Tillsammans med det ligger matlagning eller besöka nya restauranger högt på priolistan!  

Tidigare projekt

Unibail Rodamco Westfield  – Content creator och strategi 

Filmproduktion på Curious Mind – Hösten 2019 startade vi upp en rörlig avdelning där vi erbjuder våra kunder små filmteam som kan göra allt – från idé till färdig film. Vi har bland annat producerat filmer för ICA, Euroclear, Knowit och Unibail Rodamco Westfield.  

Knowit – Jag skrev artiklar till webben och stöttade upp i sociala medier samt deltog i utvecklingen av deras nya grafiska profil.  

ICA Online – Jobbade inledningsvis som webbredaktör och hjälpte till att ta fram tonalitet för e-handeln. Sedan jobbade jag alltmer med ICAs matkasse i form av copy till recept, sociala medier samt utvecklingen av nya kassar.  

Fler medarbetare: