Frida Åstrand Melvin står mot en vit vägg.

Frida Malvina Åstrand Melin

Mobil:

072-160 42 78

Med välvässad penna och nyfikenheten i behåll kommer man långt. Lägg till ett öppet sinne, ett intresse för färg och form och en nästan omåttlig kunskapstörst. Ungefär där hittar du min person och drivkraft.

Jag kommer senast från förlagsbranschen och har arbetat med såväl projektledning, redaktörskap och korrektur som webb och sociala medier. Det heter ju att omväxling förnöjer och kanske är det därför det digitala landskapet fascinerar mig så mycket.

När jag inte filar på formuleringar eller knåpar ihop inlägg lagar jag vegourmet, hänger i skogen med min fyrfota vän, fascineras av övergivna platser eller slukar en bra bok.

Tidigare erfarenheter

Kommunikationsansvarig/innehållsproducent – Pug Förlag

Webbkommunikatör – Tasteline

Assisterade kommunikationsavdelningen med korrektur och texter till hemsida (anställd i annan roll) – Statens museer för världskultur

❄️ Våga vandra vintertid! Bor du i Stockholmstrakten och är sugen på en dagstur? Ta en delsträcka på Roslagsleden – när solen skiner och graderna faller har du stora delar av leden för dig själv.

📺 Har du någonting du alltid har velat lära dig men vet inte hur? Youtube is your friend! Jag har lärt mig allt från att frilägga bilder i Photoshop till att laga egen seitan med denna fascinerande videoplattform som mitt enda stöd.

Fler medarbetare: