Frida Näsman

Mobil:

073-594 33 63

Se min profil på:

LinkedIn

Jag brinner för det skrivna ordet i sömlös kombination med det grafiska. Viktigast för mig är att se bortom produkt och lyfta fram det mänskliga. Jag mår bäst när jag får vara med i hela processen från analys och strategi till genomförande och uppföljning!

Jag är utbildad digital kommunikatör med fokus på webb och sociala medier, med talang för web-copy, SEO, e-commerce, grafisk design och målgruppsanpassad varumärkesstrategi. I bagaget har jag även en kandidat i etnologi och erfarenhet av rådgivande försäljning.

När jag inte skriver slagkraftig copy kan jag spendera timmar med grafisk illustration i Procreate framför en bra serie, eller framför scenen på en bra konsert!

🎵Gå på spelning! – Jag föredrar mindre konserter framför arena-gig pga. närheten till scenen, människorna och musiken. Slaktkyrkan, Hus 7 och Debaser levererar alltid god atmosfär oavsett band!

♻️Ta en loppisrunda! – Secondhand möjliggör oändliga fyndchanser som gör både dig, miljön och plånboken glad. Jag samlar på färgglada kavajer, vinyler och porslin. Vad samlar du på?

🎤Sjung Karaoke! – Inget går upp mot att skriksjunga i gott sällskap. Stäng in er i ett rum på K-Karaoke eller upplev den unika stämningen på Rågsveds krog!

Fler medarbetare: