Jakob Fleberg

Mobil:

076-851 01 70

Se min profil på:

LinkedIn

Jakob Fleberg

Jag är en konstnärsson med en kallelse: att skapa digitalt innehåll som beskådaren minns och tycker om. Sociala medier, redaktionellt arbete och storytelling är mitt gyllene tretal.

I kappsäcken av yrkeserfarenheter finns titlar som kommunikatör, skribent och redaktör för webb, nyhetsbrev och sociala medier. Som körsbäret på toppen har jag också varit personlig tränare, men det är ett väldigt avslutat kapitel. När det kommer till digitalt innehåll är jag däremot gladeligen med och hjälper till hela vägen – från planering till innehållsskapande, från innehållsdistribution till utvärdering och analys.

När jag tar en paus från content mår jag bra av att läsa något poetiskt eller retirera till en strand, sätta en snäcka mot örat och lyssna till universums eko. Och så tycker jag om att rita – när mina ögon ser något fint vill handen rita det.

Tidigare projekt

Digital kommunikatör DNB SverigePlanera, producera, utvärdera och utbilda inom kommunikation med syfte att stärka DNB Sveriges digitala närvaro. 

Social Media Specialist PfizerPlanera, producera och utvärdera insatser i sociala medier. Här ingår bland annat strategi, optimering, mätning och innehållsproduktion. 

Social Media Specialist Curious Mind – Planering, produktion och utvärdering av insatser för sociala medier, huvudsakligen Facebook, LinkedIn och InstagramFörfattar även artiklar för webb och tar fram utbildningsmaterial och strategier för sociala medier. 

Tips

🌄 Monteliusvägen – Tröttnar aldrig på att filosofera till panoramat över Stockholm City. 

🎧 Eros Ramazzotti – Vardagen får en ny färg till soundtracket av Eros. 

🗺 Hägerstensåsen – Amorspilar faller som regn över åsen. Ett kärleksfullt område helt enkelt. 

Fler medarbetare: