Julia Kedling (FL)

Mobil:

070-492 15 25

Se min profil på:

LinkedIn

Mina kollegor beskriver mig som en enmansorkester. Jag har en kandidatexamen i retorik och efter flera år inom PR, marknad och kommunikation korsades mina vägar med Curious Mind. Här hjälper jag kunder dagligen med att nå ut med sina budskap i det digitala surret.

Jag har ett brinnande intresse för storytelling och en djup kärlek för analys. När vi tar ett stycke färdigbakat content och får grotta ner oss i den tekniska uppsättningen i Facebooks annonsverktyg, Business Manager, då mår jag som bäst.

Den digitala marknadsresan går i rasande fart och det gäller att hänga med. Redan för ett par år sedan i PR-svängen märktes det hur fort vi rör oss från print till digitalt. Idag talar alla om buzz words såsom marketing automation och vikten av att jobba som ett growth hacking team.

På fritiden reser jag till nya platser, njuter jag av livets goda i skärgården tillsammans med min familj, lyssnar på musik i timmar och passar andras hundar.

Tidigare projekt

Social Media Specialist PfizerProducera, publicera och optimera innehåll sociala kanaler. Här ingår strategiarbete, målgruppsanalyser och optimering.  

Social Media Specialist Bonava – Målgruppsanpassa innehåll för sociala kanaler. En blandning mellan inspiration, information och säljdrivande innehåll som visas för rätt mottagare på rätt plattform i precis rätt tid.  

Social Media Specialist Amendo – Utbildning av marknadsavdelningen för att lära sig alla knep och verktyg inom Business Manager. Uppsättning av en första kampanj med fokus på storytellingfunnel marketing och brand awarenss

Tips

🐾 Rover – få kontakt med hundägare och passa deras vovvar genom denna app  

🛣 Highway 1 – bila längs den kaliforniska kusten med en bra spellista och njut av naturens egna skådespel 

🍸 Spritmuseum, Djurgårdsvägen 38 – besök detta intressanta museum och fynda någon kul pryl i deras gift shop  

Fler medarbetare: