Kalle Bogren

Mobil:

073-657 46 60

Se min profil på:

LinkedIn

Jag är en mångsidig kommunikatör och copywriter med en extra förkärlek för det skrivna ordet. Jag har stor erfarenhet av att skriva copy i alla former, men gillar variation i vardagen. Därför jobbar jag gärna även med coola förkortningar som CMS, SEO och CRO.

Jag älskar att vara en del av ett team och känna att alla drar åt samma håll. Bäst trivs jag när jag har likasinnade människor omkring mig, som drivs av att lösa samma kommunikativa utmaningar som jag.

Just problemlösningen är nog det jag går igång på mest. Att skruva på en mening eller knapptext, och hitta den perfekta formuleringen som får folk att konvertera.

När jag inte jobbar tittar jag på alldeles för mycket fotboll, dricker hipsteröl och blandar komplicerade drinkar. Jag kan dessutom alltid hitta en Seinfeldreferens i alla lägen.

Tidigare projekt

Nordea, copywriter/SEO-specialist – På Nordea skriver jag all typ av copy – både kortare budskap till befintliga kunder i inloggat läget och längre texter på nordea.se. Jag jobbar även mycket med SEO genom att optimera våra sidor på sajten.

Länsförsäkringar, webbkommunikatör – På Länsförsäkringar hade jag en bred kommunikatörsroll, på den redaktion som hade hand om de öppna sidorna på sajten. Jag jobbade såväl med att bygga nya sidor, som att uppdatera och optimera befintligt innehåll.

ICA, webbredaktör/projektledare – Jag var en del av ICA.se-redaktionen där jag ansvarade för all kommunikation till våra ICA-kortkunder. Jag skötte både uppdateringar på sajten och var koordinator för det bonusbesked som skickas ut med tidningen Buffé. 

Tips

🍺 Amazing Haze, Stigbergets Bryggeri. Världens förmodligen bästa IPA bryggs i Majorna i Göteborg. Köp, drick, njut. 

🍱 Barbro, Hornstull. Asian-fusion när det är som bäst. Missa inte friterade vegodumplings, med en buljong som man bara vill stoppa ner nyllet och gurgla i. 

💿 The Blueprint, Jay-Z. Shawn Carters mästerverk från 2001 är en av de mest kompletta hiphop-plattor som har gjorts. Från det syrliga disstracket Takeover, via klubbangern Izzo, till souliga Kanyeproddade Heart of The City. Magiskt.

Fler medarbetare: