Karin Ånger står med händerna i fickan.

Karin Ånger

Mobil:

076-34 369 35

Se min profil på:

LinkedIn

Nyfikenhet och innovation är mina två starkaste drivkrafter. Bransch, antalet anställda eller titeln på pappret spelar mindre roll – så länge det finns förändringsvilja och ett engagerat team är jag ”on board”.

Hittills har det lett mig till spännande uppdrag inom allt från fastigheter, e-handel och myndighet. Min rollbeskrivning har varierat från copy till webbredaktör, men det gemensamma har alltid varit att skapa engagerande innehåll med kunden som utgångspunkt.

När jag inte vässar texter efter mottagare befinner jag mig väldigt gärna i en spelningslokal. Helst ska det vara litet, intimt och mycket gitarr.

Tips

👵 Generationsfynda! Har du en mormor, farfar, äldre släkting? Det gömmer sig garanterat guld i dennes garderob och hem som väntar på att upptäckas.

🎶 Podden Song Exploder. Inspirerande djupdykning i en artists hjärna och låtskriveri. Nördigt absolut – men på ett tillgängligt sätt.

🚶‍♂️ Ta en omväg hem. Låt upptäckarlusten styra istället för klockan. I bästa fall hittar du en ny favoritplats, i värsta fall har du vidgat sinnet ett snäpp.

Fler medarbetare: