Klara Bolmgren

Klara Bolmgren

Mobil:

073-066 07 66

Se min profil på:

LinkedIn

Att arbeta kreativt med att skapa inspirerande och engagerande innehåll som på något sätt berör mottagaren driver mig.

Efter studier inom digital marknadskommunikation har jag främst arbetat med copy, webb och content i olika former. Även om jag brinner lite extra för skrivandet och produktionsarbetet är jag gärna med och utvecklar strategier och analyserar innehåll. Nyfiken som jag är ser jag ständigt fram emot nya spännande utmaningar!

När jag inte jobbar hänger jag gärna ute i naturen med min hund, svettas på ett boxningspass eller reser till surfvänliga platser.

Tre tips:

🏄‍♀️ Skaffa en ny hobby! Lär dig dansa salsa, prova på klättring eller gå en kurs i silversmide. Eller gör som jag – köp dig en begagnad longboard (plus hjälm!) och ge dig ut på en icke trafikerad väg. Det blir kul!

🥖 Investera i en köksassistent av något slag och börja baka brödet och bullarna som du annars alltid köper. Det blir både godare och billigare!

🙏 Fokusera på tacksamhet! Vi kan alla ha dåliga dagar då i princip allt går åt pipsvängen. Att påminna sig om det härliga i livet och det du är tacksam för kan vända vilken skitdag som helst.

Fler medarbetare: