Lena Stenberg

Lena Stenberg

Mobil:

073-230 45 08

Se min profil på:

LinkedIn

Ge mig ett fint team där alla arbetar tillsammans och får vara experter inom respektive område så tänds en extra gnista i mig. Att skapa tillsammans med andra duktiga personer ger mig energi.

I grunden är jag utbildad webbkommunikatör och UX-writer med spetskompetens inom copy och tonalitet. Under mina år på Curious Mind har jag rört mig mellan renodlade copyuppdrag för sajter och digitala tjänster, content manager-roller, webbredaktörsuppdrag samt mejslat fram tonalitets- och innehållsstrategier för nya och befintliga företag.

Utanför jobbet jublar hjärtat på hästryggen i en vacker skog, under ytan i ett tropiskt hav eller när jag blivit jättetrött efter ett riktigt gristräningspass. Dagens första kaffesipp är inte dum den heller.

Tidigare projekt

Systembolaget – Innehållsproducent & UX-copy

Berghs School of Communication – Webbredaktör

Tips

🤳 Mitt bästa lifehack: gör sovrummet till en mobilfri zon och slipp oändligt struntscroll och snoozande. Läs istället en bok eller omfamna sömnen.

🗣 Kommunicera mera. Antaganden är upphov till onödigt många missförstånd, så sluta gissa, våga fråga och säg vad du tänker.

🥂 Drick bubbel en tisdag och använd finporslinet varje dag. Mer unn i vardagen!

Fler medarbetare: