Lina Arwidsson

Lina Arwidsson

Mobil:

076-511 24 25

Se min profil på:

LinkedIn

Efter flera år på olika marknadsavdelningar, och med en utbildning inom grafisk form och kommunikation – skulle jag kalla mig generalist med kärnkompetens inom grafisk design, marknadsföring och sociala medier. Under de senaste åren har jag bland annat roddat kampanjer, utvecklat marknadskommunikation, digitaliserat tjänster och sysslat med layout- och originalarbete.

Med bredden som spets har jag fått en djup och praktisk förståelse för hur man effektivt använder sig av olika medier inom marknadsföring, vilka budskap som fångar in rätt målgrupp och vad som krävs för att hålla den röda tråden i kommunikationen. När jag får använda hela spannet av min kompetens och vara en del av något som ständigt utvecklas –  då trivs jag som bäst.

Klarspråk, tidlös design och effektivisering av processer är några saker som får mitt hjärta klappa lite extra. Mitt mål är att alltid skapa innehåll som inspirerar, berör och konkretiserar.

På fritiden dansar jag zumba, experimenterar med vegetariska recept, går på konserter eller besöker grönområden långt ifrån storstadspulsen.

Tidigare projekt:

Marknadskoordinator – Puls & Träning AB
Marknadskoordinator – Onrec AB

Tre favoriter i vardagen:

🎧 Kompaniet podcast

🌱 Gröna växter i hemmet!

🌮 Tacos hela veckan!

Fler medarbetare: