Lina Lindqvist

Lina Lindqvist

Mobil:

073-217 61 50

Se min profil på:

LinkedIn

Jag drivs av att skapa innehåll och annonser som får användaren att stanna upp i sitt scrollande!

En av de bästa sakerna med sociala medier är att de är i ständig förändring och jag gillar att utvecklas i samma takt. Att komma på nya sätt att både träffsäkert nå ut till målgruppen och samtidigt behaga algoritmerna på bästa sätt är min favoritutmaning. Jag tror att ett av framgångsrecepten för att skapa en lyckad kommunikation är att naila hur text, bild och rörligt uppfattas tillsammans.

I mina tidigare uppdrag har jag arbetat med allt från strategi och analys till att skapa innehåll för sociala medier. Av min konstvetenskapliga examen och utbildning som Webbkommunikatör växte mitt intresse för visuell kommunikation och tog mig till sociala mediers värld.

Tidigare projekt

PfizerPlanerar, producerar och utvärderar insatser av sociala medier. Arbetsuppgifter består bland annat av annonsering, optimering, mätning och innehållsproduktion.

Myndigheten för delaktighet  Skapa strategier till myndighetens sociala kanaler. Planera, implementera och skapa innehåll till kampanjer utifrån olika aktiviteter. Assistera vid interna projekt gällande digital kommunikation.

Fler medarbetare: