Ludwig Blixt i vit skjorta

Ludwig Blixt

Mobil:

076-511 27 79

Se min profil på:

LinkedIn

Jag drivs av att utvecklas själv och att se förändring, så länge förändringen görs av en vettig anledning och med ett tydligt mål. Om det innebär att jag också får utnyttja min kreativa skrivförmåga = win-win!

Mitt intresse grundar sig mycket i psykologin bakom kommunikation. Hur når vi bäst engagemang hos målgruppen, vilka konnotationer finns att ta hänsyn till och hur påverkar dessa mottagandet av en text? Det är den här typen av frågeställningar som gör att jag älskar att skriva, att tvingas vrida och vända på texter och strategi för att nå ut till målgruppen på bästa sätt.

Mycket av min tid utanför arbetet spenderas annars till att konsumera fotboll på alla tänkbara sätt, äta och laga god mat samt lyssna på poddar.

Tips

🎧 Ibland är det skönt att slippa tänka. Då lyssnar jag mer än gärna på poddar som Den som skrattar förlorar och Fördomspodden. De gör det enkelt att bara vara i nuet! Hitta det som får dig att slippa tänka för en stund.

⚽️ En gammal lärare sa en gång att ”suddgummit uppfanns av en anledning, du kommer att göra fel”. Tänker att samma devis gäller backspace och delete-knappen också – våga skjuta, tufft att göra mål (och fel)!

🇮🇹 Italien – åk dit! De har maten, kulturen och härliga miljöer. Allt du behöver för att må bra enligt mig.

Fler medarbetare: