Malin Jansson

Mobil:

070-590 55 35

Se min profil på:

LinkedIn

Få saker att hända är min grej. Kavla upp ärmarna och få jobbet gjort. Jag har lätt för att engagera mig och är bra på att se vad som behöver göras. Att berätta historier är något jag alltid gjort och det har mynnat ut i flera spännande jobb och uppdrag.

Jag vill att det ska vara lätt att förstå vad som står på hemsidan och att det ska vara så lite friktion som möjligt för besökaren när den besöker en sida. Därför blir jag blir så himla glad när jag får jobba i projekt där man får vara med och göra saker enklare och tydligare!

När jag inte jobbar har jag ofta ett otympligt träningsprojekt som pågår, typ ”åka Vasaloppet”. Konsumerar mängder av sport i olika former, helst hockey men det mesta går bra. Förutom svett och sånt så gillar jag att laga och äta god mat, jag tycker man kan uttrycka så himla mycket fint med mat.

Tidigare projekt

SkatteverketWebbredaktör för skatteverket.se 

NDAVar med och tog fram en helt ny hemsida för att få fler leads och att förklara en svår tjänst på ett enkelt sätt. 

Marketing Clinic – Junior projektledare och hjälpte till att ro webbprojekt i hamn. 

Tips

⚽ When we were kings-podden – Har man lite svårt att förstå grejen med fotboll och kan stå ut med Erik Nivas individualism så är den här podden en bra guide. 

🍝 Middagsbjudningar – Jag är vansinnigt förtjust i middagsbjudningar. Att vara ett kompisgäng och låta var och en bidra med en rätt plus dryck till är så fint att göra ihop. Samlas och laga mat ihop, ha gärna ett tema! Vi hade ”vårt ursprung” en gång, ”Sydamerika” en annan till exempel. 

🏒 Support your local idrottsförening – Där du bor finns alldeles säkert en ”storklubb” i en ”storidrott”, och det är ju såklart aldrig fel med att besök när de lirar match. Men att gå på en bandymatch i division 3, gå och titta på en simhoppstävling eller  på en fotbollsmatch och se det lokala byalaget – det är något alldeles särskilt med stämningen där. Och du kan gott unna dig själv en hembakad bulle i kiosken, det är bra för både dig och föreningsidrotten!

Fler medarbetare: