Matilda Andréasson Gurenius

Matilda Andréasson Gurenius

Mobil:

073-364 40 81

Se min profil på:

LinkedIn

Viktigast för mig i ett kommunikationsprojekt är att alla delar hänger ihop och bildar ett logiskt mönster. Utseende, språk, innehåll ­– allt ska vara tydligt och enkelt för mottagaren att förstå, oavsett kanal. Där kan jag vara riktigt envis!

Min kärlek till ord lade grunden till mitt yrkesval, och jag har bland annat haft roller som skribent och redaktör. Men jag är en tvättäkta generalist som älskar att lära mig nya saker, och har bland mycket annat jobbat med digitala event, rörlig bild, och sociala medier.

Som kommunikatör är det ofta min roll att se på verksamheten lite utifrån, från mottagarens perspektiv, och ibland ifrågasätta invanda tankemönster. Att ha den positionen passar min nyfikna personlighet väldigt väl, och är en av anledningarna till att jag tycker mig ha världens bästa jobb.

När jag inte ägnar mig åt världens bästa jobb så springer jag runt i skogen och tänker, upptäcker nya lekplatser med mina barn, eller planerar nästa stora heminredningsprojekt. Eller badar bastu! (Alldeles för länge, och lite för varmt.)

Tre morgontips

  1. Duka fram frukost kvällen före

Det kan verka lite överdrivet, men oj vilken skillnad det gör! Förbered även kaffebryggaren så det bara är att trycka på knappen. (Själv brukar jag avvakta med att duka fram färskvarorna tills morgonen kommer, men där gör du som du vill.)

  1. Träna på morgonen

Det är lugnt på gymet, du kan planera din dag i huvudet medan du lyfter någon tyngd eller joggar lite på löpbandet, och du får kvällen ledig för annat. Plus att morgonträning ger dig känslan av att ligga steget före, hela dagen!

  1. Gör kalljästa frallor

Eftersom vi alla förstår att det är orimligt att baka bröd på morgonen, är kalljäsning i kylskåp den givna lösningen för dig som inte kan släppa tanken på nybakt. Tips på recept finns på internet, med sökfrasen ”kalljästa frallor”.

Fler medarbetare: