Nora Fogelström

Nora Fogelström

Mobil:

073-057 68 27

Se min profil på:

LinkedIn

Jag älskar att skapa berättelser. Jag tror att det har styrt alla mina yrkesval – från kommunikationsstudier i Lund till dokumentärfilmsstudier på Röda korset. Och såklart hit, till Curious Mind.

Jag tycker om att se till helheten, fnula på strategier eller dramaturgier, testa, lära mig och prova igen. Jag drivs av nyfikenhet, kreativitet, koffein och att jobba tillsammans. Funkar dock bäst när jag får kombinera det med självständigt arbete, där jag kan stänga in mig i produktionsbubblan.

När jag inte producerar film eller copy är min bästa vardagssyssla att äta mat, dricka vin och kanske spela ett sällskapsspel. Musik och film är ett annat heltidsintresse, där 60-tals soul och existentiell sci-fi ligger mig extra varmt om hjärtat.

Tidigare projekt

Filmproduktion på Curious Mind – Hösten 2019 startade vi upp en rörlig avdelning där vi erbjuder våra kunder små filmteam som kan göra allt – från idé till färdig film. Vi har bland annat producerat filmer för ICA, Euroclear och Knowit.

Copywriter på Statens konstråd – Jag var ansvarig för att producera case för diverse konstverk av Statens konstråd. Detta innefattade research, intervjuer och textproduktion.

Webbredaktör, copy & social media manager på Bonava – Jag skrev broschyrer, webbtexter, banners och allt däremellan under två år på Bonava. Jag var även ansvarig för Instagram och Facebook samt underhåll av webben.

Fler medarbetare: