Patrick Mattisson

Mobil:

076-294 74 77

Se min profil på:

LinkedIn

För min egen nyfikenhet och utveckling är det en ynnest att verka i en bransch där ena dagen sällan är den andra lik. Jag drivs av att varje dag berikas med nya insikter och se effekterna av de insatser jag eller tillsammans med mina kollegor genomför.

I ett team är jag en lyhörd, analytisk och interaktiv person. Med utgångspunkt i uppdragets målsättningar, ställer jag relevanta frågor för att gruppens arbete gemensamt ska sträva åt samma håll. Inom uppdrag uppskattar jag extra mycket att få axla ansvaret att samordna både strategiska och operativa insatser. Helst för kreativa processer, pressrelaterade aktiviteter eller hållbarhetsfrågor.

Är utbildad inom kommunikation med en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap. Har genom tidigare uppdrag inom både offentlig och privat sektor fått en bred erfarenhet av vad kommunikationsrollen har att erbjuda.

När jag inte jobbar spelar jag padeltennis, letar musik för nytt mixtape, surfar Google Maps för reseinspiration eller läser en alldeles för svår bok.

Tidigare projekt

KGK/Autoexperten – Uppdrag i rollen som content manager med ansvar för innehållsproduktion i interna och externa kanaler med inslag av projektledning. 

ICA – Strategisk och operativ projektledare inom kommunikation för ett internt hållbarhetsinitiativ om ökad konsumtion av växtbaserad mat och minskat klimatavtryck. 

Arkitektkopia – Skribent med fokus på content marketing för att öka kunskap och väcka intresse för verksamhetens tjänster och produkter. 

Fler medarbetare: