Sanna Dahlin

Se min profil på:

LinkedIn

Jag gillar att mixa kreativitet, strategi och analys samtidigt som jag är en stolt generalist. En kollega beskrev mig en gång som en ”Jack of all trades”.

Jag har jobbat med digital kommunikation och utveckling på bolag som Tele2, H&M New Business, Bisnode, UR och Visit Sweden. Jag trivs bäst i team där det är prestigelöst, kvalitativt lösningsfokuserat och med genuin omtanke om varandra som kollegor och människor.

När jag inte arbetar för mitt dagliga bröd så svettas jag helst i en sporthall med kompisarna i The Royal Swedish Roller Derby. Fullkontaktsport på rullskridskor – kan det bli roligare? Jag är en pretentiös Spotify-användare med ett ”system” för mina spellistor och är i övrigt en stor konsument av allt på internet, men varvar med natur-utflykter ibland för att låta hjärnan vila och själen växa.

Tidigare projekt

Visit Sweden  Web editor sedan 2019 och utgör del av den centrala redaktion som har hand om innehållsframtagning för VS samtliga webbsajter. Vi vann förresten Publishing-priset 2020 för visitsweden.com! 

UR, Sveriges Utbildningsradio – Digital kommunikatör. Jobbade mycket med urplay.se men också med PR, Facebook, nyhetsbrev och Instagram. Väldigt blandade arbetsuppgifter alltså och jag trivdes som fisken i vattnet! 

Tele2 – Content manager på Tele2 Business MarCom med ansvar för tele2.se/foretag i 3 år. Dessförinnan jobbade jag med support och service inom telekom i hela 6 år. Telekom alltså, vilken bransch! Väldigt tekniskt, väldigt roligt, snabbrörligt och med många härliga människor som jobbade hårt med ett modigt varumärke. 

Tips på HBTQIA+-filmer:

🕺 And then we danced

🌗 💙 Moonlight

🍑  Call me by your name

Fler medarbetare: