Sanna Emilsson står med ryggen mot en vägg

Sanna Emilsson

Efter år av olika gästspel i andra branscher och sammanhang har denna spretiga mångsysslare äntligen hittat rätt. Det som får mig att tappa bort tiden helt är att få skapa, och då främst rörlig bild.

Med flera års erfarenhet inom e-handel i ryggen, samt ett ungdomligt intresse för bild och form tog jag steget och vidareutbildade mig inom videoproduktion för digitala ändamål – och hjälp vad roligt det är! Från att upptäcka ett behov till att faktiskt leverera och analysera en egen skapelse (efter lite svett, en sämre hållning och massor av keyframes) är en himla go känsla. Drivet kommer nog ifrån alla år som yrkesdansare; man kunde alltid göra ett steg eller en koreografi på ett annat och förbättrat sätt!

När jag inte jobbar framför skärmen hänger jag nästan all min vakna tid med min lilla familj, bestående av en två- och en fyrafoting. Ibland händer det att vi varvar hus- och trädgårdsarbete med en del konserter, föreställningar och musikaler – för vem gillar inte ett bländande applådtack i glitter och glamour?

Tre tips

🧄 Allt är gott med vitlök.
🥰 Det är coolt att vara snäll!
❤️ Ta hand om ditt lilla jag.

Fler medarbetare: