Sofie Tallberg i ljusgrön klänning

Sofie Tallberg

Mobil:

070-145 98 88

Se min profil på:

LinkedIn

Kommunikation sker på mottagarens villkor. Jag älskar att försöka förstå människan. Målgruppen. För att hitta bästa sättet att närma mig, och mötas.

Utforskandet av mänskliga karaktärer och kärleken till berättandet har alltid funnits med mig, och utvecklades under de 10 år jag arbetade i teaterbranschen.

Ambitionen är att hålla pennan vass och tonaliteten träffsäker. Två av mina drivkrafter är nyfikenhet och optimeringslust. Jag trivs med att arbeta både strategiskt och operativt. Är kreativ och drivande, med lyhördhet och fingertoppskänsla. Jag älskar workshops och kreativa studios.

Jag anser att sårbarhet är en styrka och att livet blir rikare och mer intressant när vi vågar visa oss – i stället för att visa upp oss. Det leder till oanat meningsfulla möten och en känsla av sammanhang.

När jag inte jobbar är jag småbarnsmorsa i villaförorten, med allt vad det innebär av eftersatt trädgård och oavslutade husrenoveringar. Jag svettas gärna i mitt skitiga garagegym, seglar och fjällvandrar om somrarna. Jag har titulerat mig som ”biohacker” (OBS. drogfritt!) och har en oanad talang; jag kan manövrera en varmluftsballong över Stockholm (även om det börjar bli lite gamla meriter).

Tidigare erfarenheter

Producent på Maximteatern.
Marknadschef på 720gruppen (media720, team720 och tech720).
Content Manager på Paleogruppen.

Tips

✏️ Skriv att-göra-listor för hand, gärna med olika färger, och STRYK ordentligt de punkter du utfört! Det ger härligt belönande dopaminpåslag!

🤓 Prova att använda blue-light-blocker-glasögon om du stirrar på en skärm på kvällstid, du kommer bli förvånad över hur mycket bättre du sover.

📖 Läs boken “Mod att vara sårbar” av Brené Brown.

🎭 Gå på teater. Särskilt om du inte brukar.

“Äkta poesi kan tala till en innan man förstår den.” 

T.S Elliot

Fler medarbetare: