Therese Ahlén

Mobil:

070-742 88 28

Se min profil på:

LinkedIn

Therese Ahlén

”Den som rensar sin textrabatt ordentligt från ordgräs ger bästa budskapsbuketten till mottagaren.”

Efter över 20 år i kommunikationsbranschen lyser jag fortfarande upp vid tanken på att vara en glimrande gnista i dunkla kommunikationsvrår. Jag upphör aldrig att förundras över ordens kraft att förklara, fördjupa och förföra. Dessutom dansar jag riverdance av glädje över att utveckla andras texter.

Jag har tassat i regeringskorridorer, svassat på Sveriges Arkitekter och jazzat på Polishögskolan – jobb som alla lärt mig vikten av slipad kommunikationsförmåga, noggrannhet och lyhördhet. Nyfikenhet och humor är drivkrafter som knuffas om att stå längst fram: jag vill alltid veta MER för att förstå hur saker hänger ihop, och glimten i gluggen gör livet så mycket roligare.

Projekt jag jobbat med

Systembolaget – Utvecklat innehåll på nya sajten: tonalitets- och SEO-anpassat befintliga artiklar, tagit fram nytt material. Strukturerat nya sektioner, skrivit UX-copy för olika tjänsteflöden och bidragit till ett uppdaterat arbetssätt för produktionen.

ICA – Tagit fram nytt innehåll till kampanjsajter, idégenerat och skrivit copy och artiklar.

Samhall – Arbetat fram struktur och innehåll till ny microsajt för Samhalls tjänster för ramavtalade kunder.
Omarbetat budskap och tonalitet för företagets erbjudande genomgripande på webbplatsen.

Tre lifehacks för en mäktigare tillvaro

✉️ #Bra spam. Det enda nyhetsbrevet du behöver. Som en cool storasyrra: nådigt låter hon dig kika in i hennes internetgarderob och förundras, garva och njuta av allt underbart innehåll som gömmer sig därinne.

📷  @meme_lord_jeki: Hands down det konto på Insta jag skrockar mest åt och vb:ar flest grejer från.

🍷 Systembolagets app. Vad dricker jag bäst till sushi? Vad är det för skillnad på IPA och APA? Tipsa om en god riesling för under hundringen! Bolagets experter chattsvarar i kalasfint tonläge på en grisblink. Ladda ner och upptäck!

Fler medarbetare: