Victoria Borgström

Se min profil på:

LinkedIn

Victoria Borgström

Jag roddar ekonomin för Curious Mind och dotterbolaget SearchIntent. Som den enda icke-kommunikatören på kontoret brinner jag för att underlätta för både våra kunder och mina kollegor, samt att skapa förståelse för verksamheten.

När jag inte sitter framför Excelark hittar man mig oftast på gymmet. Där ligger fokus på styrkelyft vilket innebär ett nötande av knäböj, bänkpress och marklyft. Utöver det tycker jag om att upptäcka nya restauranger, allt från fine dining till bättre snabbmat.

Tidigare projekt

SandqvistInnan jag började på CM jobbade jag inom retail, bland annat på Sandqvist, ni vet det där märket med de snygga väskorna? Som före detta anställd lever jag självklart som jag lär och har därmed endast Sandqvistväskor i garderoben. 

Tips

🐳 Kallbad! Det är otroligt uppfriskande att bada kallt. Bonus är att det känns lite busigt att bada även vintertid, i Sverige. Förlänger helt klart en aktivitet som annars är förpassad till typ juli.

🎧 Om man vill ha ett nytt perspektiv på alla true crime-poddar rekommenderar jag “Skyldig?” som leds av två försvarsadvokater. Spännande och ovanlig vinkel i hur de tänker och jobbar när de försvarar brottslingar.

📖  Om det är någon som fortfarande inte läst Fredrik Backmans “Folk med ångest”, bara gör det! Otroligt rolig och djup på samma gång.

 

Fler medarbetare: