Ville Krantz står framför ett fönster

Ville Krantz

Mobil:

073-564 88 31

Se min profil på:

LinkedIn

Jag är ständigt svag för stark kommunikation som väcker intresse och skapar tydligt värde. För mig kan det egentligen handla om lite vad som helst – en gripande kampanjfilm eller en pedagogiskt utformad manual för byte av dammsugarpåsen. Är det bra så är det bra!

Det är i det skrivna ordet som både min erfarenhet och trygghet finns. Under de senaste åren har jag gjort lite allt möjligt – producerat textgrunder för en AI-textrobot (Cowrite), haft ansvar för textkommunikation och utvecklat strategier för digital annonsering (Primus) och filat på redovisning av hållbarhet i rapportform (Systembolaget, Curious Mind).

Att jobba med kommunikation är kul, men det är inte allt. Här kommer ett statement som jag har hittat på och ingen annan någonsin har hört talas om; balans i livet är inte så tokigt! Jag varvar mitt jobb med tid för mina alldeles ovanligt roliga och underbara döttrar, min tjej, en dos musik, skogsmulleliv och lyxigt god mat. Så skapas min balans, just nu.

Tre tips

💡Skaffa skohorn! Dina skor lever längre och dina gäster lämnar dig med ett leende i stället för med ryggskott.

💡Sluta snusa! Bra för plånboken, men framför allt för den stigande energinivån!

💡Sluta aldrig snusa! Man blir stingslig och tunnhudad i flera veckor. Och en måltid blir nog aldrig hundraprocentig utan en snus som avslutning.

Fler medarbetare: