Nu kan även företag i Tyskland få hjälp av våra kunniga webbredaktörer, skarpa copywriters samt bildtjänster och illustrationer från vår erfarne AD. Helt enkelt extra bra innehåll som når rätt mottagare i digitala kanaler. Vid rodret står Lisa Bydler som startar upp vårt nya kontor i Berlin.

Det finns en stor efterfrågan på digital kommunikation och marknadsföring i Tyskland, framför allt i Berlin. Vi tycker dessutom att det är en spännande stad på lagom nära avstånd från Stockholmskontoret. I samband med att Curious Mind under 2017 blev delägare i Native Translation har vi nu tillgång till ett stort nätverk av översättare, copywriters och webbredaktörer över hela Europa, bland annat i Tyskland. Det har skapat bra möjligheter till att möta nya kunder.

Lisa har varit en del av Curious Mind i drygt fem år. Hon har över 20 års erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler, både i Sverige och utomlands och ingår i styrelsen för Swedish Content Agencies. Nu finns hon på plats i Berlin.

”Möjligheten att få bo i en av mina favoritstäder och samtidigt jobba för Curious Mind där mitt hjärta verkligen finns, är ett drömupplägg helt enkelt!”
Lisa Bydler, Ansvarig för Berlinkontoret.

Guten tag Factory Berlin

Att arbeta från sin egna kammare har aldrig varit vår melodi. Därför har vi valt att skapa vår nya hub i Factory Berlin – en av Berlins mest kända arbetsplatser för innovatörer, frilansare, nyetablerade företag och företagsnätverk. Det skulle kunna kallas för ett kontorshotell, men är mer av en medlemsklubb med fantastiska möjligheter till att träffa likasinnade, bygga nätverk, delta i föreläsningar eller workshops och samtidigt få jobba i en kreativ och inspirerande miljö.

För medarbetare på Curious Mind innebär det också en möjlighet till att ibland kunna byta arbetsplats, få nya intryck och bredda sin kunskap. Det gynnar i förlängningen även våra kunder som får inspirerade konsulter med färska kunskaper och nya idéer, hämtade utanför Sveriges gränser.