Lisa Bydler har fått uppdraget att starta ett kontor för Curious Mind i Berlin. Nu kan vi erbjuda företag även i Tyskland kunniga webbredaktörer, skarpa skribenter, bildtjänster och illustrationer från vår erfarne AD. Helt enkelt extra bra innehåll som når rätt mottagare i digitala kanaler.

Det finns en stor efterfrågan på digital kommunikation och marknadsföring i Tyskland och framför allt i Berlin. Vi tycker dessutom att det är en spännande stad på lagom nära avstånd från Stockholmskontoret. Efter att Curious Mind 2017 blev delägare i Native Translation har vi tillgång till ett stort nätverk av översättare, copywriters och webbredaktörer över hela Europa, bland annat i Tyskland. Det har skapat möjligheter att möta nya kunder.

Lisa Bydler har arbetat på Curious Mind i drygt fem år och finns nu på plats i Berlin. Hon har över 20 års erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler, både i Sverige och utomlands. Lisa ingår även i styrelsen för Swedish Content Agencies. ”Jag var sugen på nya utmaningar och på att flytta utomlands igen. Möjligheten att få bo i en av mina favoritstäder och att samtidigt jobba för Curious Mind, där mitt hjärta verkligen finns, är ett drömupplägg helt enkelt!” säger Lisa Bydler, ansvarig för Tysklandssatsningen.