Hej Göteborg! Förra året tog vi vår verksamhet bortom Sveriges gränser och startade upp ett nytt kontor i Berlin. Nu är det dags för nästa expansion, den här gången i Göteborg. Ansvarig för det nya kontoret är vår medarbetare Veronica Hansen.

Göteborg är inte en helt ny flamma för oss på Curious Mind. Under några år har vi nämligen sneglat och haft siktet inställt på att kunna etablera oss även här. Det är en expansiv och spännande stad där många duktiga företag och branschkollegor ligger i framkant digitalt. Här ser vi att det finns goda möjligheter för oss att kunna hjälpa kunder med att skapa och förvalta digitalt content.

Duo på plats

Veronica Hansen är ansvarig för det nya kontoret beläget på Avenyn i centrala Göteborg. Hon har lång erfarenhet inom marknadsföring och kommer närmast från fastighetsbranschen.

– Jag lockades av Curious Minds sätt att jobba och den fina företagskulturen. Nu ser jag fram emot att hitta fler digitala stjärnor och nya kunder här i Göteborg, säger Veronica.

Även vår medarbetare Birgitta Wiklund kommer att ansluta till kontoret i Göteborg och därmed vända tillbaka hem efter att ha jobbat i Stockholm i två år. Det är med andra ord en stark duo som kommer att bygga vidare på vår befintliga verksamhet.

Vill du jobba hos oss?

Nu rekryterar vi fler medarbetare till Göteborg. Ta en kik på alla våra lediga tjänster här.