Cookies hjälper oss att förbättra din upplevelse. När du använder våra tjänster accepterar du att vi använder cookies.

En annorlunda contentbyrå

Vi är en digital contentbyrå i Stockholm som planerar, skapar och leder innehållsarbetet i digitala kanaler. Till skillnad från många av våra andra byråvänner föredrar vi att sitta på plats hos våra kunder för att utföra det ädla arbetet.

Sedan 2006 har vi varit involverade i både små och stora webbprojekt och vågar nog påstå att allt bara blir bättre och roligare hela tiden. Vi är övertygade om att våra kunder får mest nytta av oss när vi finns nära, därför jobbar vi oftast direkt på plats. Fördelarna med det upplägget är många. Till exempel går det mycket snabbare att stämma av saker, men framför allt lever vi i våra kunders verklighet och jobbar tillsammans med konkreta och görbara saker. Vi är på plats och levererar, varje dag.

Bakom maskineriet

Bakom namnet Curious Mind står ett gäng digitala konsulter med spetskompetenser inom digital kommunikation, till exempel projekt- och produktionsledning, webbcopy, bildkommunikation och webbredaktörskap. Tillsammans arbetar vi med strategi och produktion av innehåll med användarens behov som utgångspunkt för att göra den digitala upplevelsen bättre.