Digital frilansare

Är du en frilansande digital specialist som vill bli en del av något större? Vi letar löpande efter frilansare för spännande uppdrag inom digital kommunikation.

Ansök här
dansande människa i den digitala världen

Är du en frilansande senior webbredaktör, copywriter, AD eller något annat kul som matchar vad vi gör? Kanske är du en skarp UX-designer, digital analytiker eller marketing automation-specialist? Då kan du jobba tillsammans med oss på Curious Mind. Vi behöver ibland lite extra förstärkning för att ro i land alla projekt och uppdrag.

Frilansa med Curious Mind

Om du är en digital specialist med en längtan att få sätta tänderna i utmanande och spännande projekt inom ditt område, ja då kommer du gilla att jobba med oss. Curious Mind är en contentbyrå som stöttar och driver digital kommunikation ute hos våra fina kunder. Det kan både vara i projektform och som ett löpande stöd i deras vardag. Gemensamt för våra uppdrag är att vi får vara spetsiga hantverkare inom digital kommunikation och får göra skillnad i våra kunders vardag.

 

Vi letar efter dig som är en digital doer med strategisk höjd. Med minst fem år innanför arbetsvästen är du självgående och förstår större organisationer och komplexa uppdrag. Du tar gärna ansvar och är bekväm med att spela en viktig roll i sammanhanget du kommer till, som du driver med lika delar kreativitet som struktur. Ditt artistnamn är ”The Problem Solver” och din största hit är ”Ordning och reda”. För dig är resultat viktiga och du trivs när du får bidra till förbättringar.​

 

Eftersom vi är övertygade om att vi gör mest nytta när vi arbetar nära våra kunder kommer du lägga stor vikt vid den goda kundrelationen och att kundens digitala närvaro ger resultat på daglig basis. Du kommer ofta ha en rådgivande roll på uppdraget och behöver därför ett helhetsperspektiv och förmåga att kunna tänka utanför den där lilla boxen. Det är en självklarhet att du också gillar att följa utvecklingen inom det digitala gebitet så att du är i fas med det senaste.

Bli en del av vårt nätverk

Vi samarbetar med många duktiga frilansare och vill gärna knyta ännu fler stjärnor till vårt nätverk. Skicka in din intresseanmälan med ett personligt brev och CV eller länk till din Linkedin-profil. På det sättet vet vi att du finns när vi behöver frilanshjälp. Vi tar emot ansökningar kontinuerligt, därför har vi ingen sista ansökningsdag.

Om Curious Mind

Curious Mind är en digital contentbyrå. I vår bolagsfamilj ingår även SearchIntent (specialister på SEO och SEM), Native (en nischad översättningsbyrå med copywriters) samt Splend (rekrytering av digitala kommunikatörer). Tillsammans erbjuder vi en bred palett av specialisttjänster som hjälper våra kunder till bättre och mer relevant innehåll – varje dag.

 

Vi sitter på plats hos våra kunder när de önskar det. Det hjälper oss att få en djup förståelse för deras utmaningar, målgrupper och vad de vill kommunicera. Vi är generösa med vår kunskap och agerar ofta och gärna bollplank.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta Hanna Godani, hanna.godani@curiousmind.se