Digital kommunikatör

Vad du kallar dig spelar inte så stor roll – content manager, webbredaktör, content creator eller digital kommunikatör. Vi söker en digital doer, med förståelse för helheten vid digital produktion. Du har ett strategiskt tänk och operativt driv – och du ser analys och uppföljning som självklara delar av innehållsarbetet.

Ansök här

Du behöver inte ha ett visst antal års erfarenhet, det viktiga är att du har hittat hem i det digitala hantverket och vill jobba på en byrå som gör jobbet ute i kundernas vardag. Vi är nyfikna både på dig som är relativt nyutexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet av kommunikatörsyrket.

Om dig och din roll

Som senior känner du dig bekväm med att arbeta både strategiskt och med händerna på tangentbordet. Som junior är det dit du strävar. Du har en kreativ ådra och en vass penna som du gärna vill få användning för. Dessutom har du förmågan att planera innehållsarbete och driva ditt eget och ibland andras arbete. Sökbarhet och användarvänlighet är en naturlig del i allt du gör och du har lätt för att sätta dig in i nya system och kanaler. Sist men inte minst är du en härlig människa som vill jobba på en personlig byrå med lika delar hjärta som kompetens.

 

Vi är övertygade om att vi gör mest nytta på plats hos våra kunder. Det är där vi lär känna utmaningarna på djupet, bygger långvariga relationer och gör mest skillnad. Du kommer ofta ha en rådgivande roll gentemot kunderna och bör därför ha lätt att se helheten och gilla problemlösning tillsammans med en omväxlande jobbvardag. Vi ser att du, liksom vi, är nyfiken på den digitala utvecklingen och håller dig uppdaterad. Samtidigt har du alltid hela byråns kompetens i ryggen, vi delar generöst med oss av vår kunskap både internt och ute hos våra kunder. Vi är måna om att du ska trivas och utvecklas i din yrkesroll och ser fram emot att växa tillsammans med dig.

 

Hos oss kan du förvänta dig arbetsuppgifter som att:

  • producera, publicera och optimera innehåll för olika digitala kanaler
  • planera och ansvara för våra kunders digitala närvaro på ett strategiskt plan
  • agera rådgivare och expert i frågor som rör digital kommunikation
  • skriva allt från kampanjcopy och UX-copy till längre artiklar optimerade för en digital kanal
  • medverka i digitala projekt.

Om Curious Mind

Curious Mind är en digital contentbyrå. I vår bolagsfamilj ingår även SEO- och SEM-byrån SearchIntent, översättningsbyrån Native, samt rekryteringsbyrån Splend. Tillsammans erbjuder vi en bred palett av specialisttjänster som hjälper våra kunder till bättre och mer relevant innehåll – varje dag. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder med de flesta kommunikationsutmaningar de står inför.

 

Skicka in en intresseanmälan med cv och personligt brev, länka gärna till din LinkedIn-profil. Vi ser fram emot att höra från dig!

Placering

Stockholm

Sista ansökningsdag

26:e mars men intervjuerna sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor…

Välkommen att kontakta Mats Bagger, mats.bagger@curiousmind.se