Social media specialist

Har du erfarenhet av att arbeta strategiskt och kreativt i sociala kanaler? Nu söker vi dig som vill bli en del i vårt specialistteam för sociala medier.

Ansök här

Det blir allt viktigare med relevant och träffsäkert innehåll på sociala medier. Vår ambition är att skapa marknadens vassaste innehåll till våra kunder och distribuera det på smartaste sätt. För att nå dit arbetar vi enligt en modell som bland annat innehåller produktion, kanalval, distribution, analys och coachning. Var vi kommer in beror på kundens behov.

Om dig och rollen

Förutom att du har ett genuint intresse för kanalerna och hantverket, att du gillar att hålla dig uppdaterad om utvecklingen på området och bevakar nya tekniker och plattformar, så är det bra om du känner igen dig i den här beskrivningen:

 

  • Du får gärna vara vass på Business Manager, ha koll på optimering, pixlar och funnel marketing.
  • Du är kreativ och en duktig copy.
  • Du har bra känsla för samspelet mellan bild och text.
  • Du kan dina målgruppsanalyser och hur de ska användas.
  • Du är en driven och social person med ett ödmjukt sätt.
  • Du har erfarenhet av att producera och redigera rörligt material för sociala medier.

Du kan vara senior med mångårig erfarenhet eller ha något eller några års erfarenhet. Det vi letar efter är ett driv och ett brinnande intresse för sociala medier och att du längtar efter att jobba i projektform på en byrå tillsammans med andra digitala specialister.

 

Om Curious Mind

Curious Mind är en digital contentbyrå. I vår bolagsfamilj ingår även SearchIntent (specialister på SEO och SEM), Native (en nischad översättningsbyrå med copywriters) samt Splend (rekrytering av digitala kommunikatörer). Tillsammans erbjuder vi en bred palett av specialisttjänster som hjälper våra kunder till bättre och mer relevant innehåll – varje dag.

 

Vi sitter på plats hos våra kunder när de önskar det. Det hjälper oss att få en djup förståelse för deras utmaningar, målgrupper och vad de vill kommunicera. Vi är generösa med vår kunskap och agerar gärna bollplank, både ute hos våra kunder men också Curious Mind-kollegor emellan. Låter det här som något för dig? Skicka då genast in din ansökan med cv och personligt brev, länka gärna till din LinkedIn-profil.

 

Placering

Stockholm

 

Sista ansökningsdag

26 mars 2021 men intervjuerna sker löpande så vänta inte med din ansökan.

 

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Åström, magnus.astrom@curiousmind.se