Vi har glädjen att välkomna två nya content-stjärnor och en sprillans ny HR-ansvarig till Curious Mind.

Från SATS har vi knipit Ellen Vikman som går in direkt som webbredaktör i teamet hos Skatteverket, en av våra viktigaste kunder idag. Från PRV kommer content-specialisten Thérèse Ahlén som främst får ett uppdrag hos Skandia.

Både Ellen och Thérèse har en gedigen och varierad bakgrund inom kommunikation och vi tycker det ska bli väldigt kul att få dem ombord.

Ny HR-ansvarig

Curious Mind har också rekryterat talangen Lisa Glückman till rollen som HR-ansvarig. Lisa kommer närmast från KPMG där hon under de fem senaste åren har arbetat med HR. Att anställa en dedikerad HR-specialist som kan ägna sig åt våra medarbetare på heltid är en viktig milstolpe för oss.

Hållbarhet i arbetslivet och ständig kompetensutveckling är exempel på två viktiga områden som Lisa kommer att ansvara för. Hon blir nu den första medarbetaren på Curious Mind som inte har en konsultroll hos kunderna.

”På Curious Mind får jag jobba nära både ägare och medarbetare. Min kompetens kommer till sin rätt på ett väldigt konkret sätt och det kan gå snabbt från ord till handling, det gillar jag.”
Lisa Glückman