Cookies hjälper oss att förbättra din upplevelse. När du använder våra tjänster accepterar du att vi använder cookies.

Utbildningar med ett stort mått av göra-själv

För dig som jobbar med kommunikation och vill vässa kunskaperna inom det digitala håller vi utbildningar inom områden vi vet att våra kunder brukar efterfråga. Utbildningarna har ett stort fokus på att lära genom att göra och coachning från våra erfarna experter. Att testa sig fram och få feedback på det man gör tror vi är allra viktigast för många. Självklart kommer du också få med dig nya teoretiska kunskaper och perspektiv i klassisk utbildnings-anda.

Fler än en?

Om ni är några stycken eller kanske rent av ett helt gäng som vill slipa er inom digital kommunikation, kan vi även sy ihop företagsanpassade utbildningar. Kontakta oss på kurser@curiousmind.se för att prata mer om vad vi kan hitta på tillsammans som passar era behov.

Våra öppna utbildningar

KURS: Fota som ett proffs med mobilen

En fullspäckad heldagskurs för dig som vill ta professionella bilder med mobilen för kommunikation och sociala medier. Inspiration och coachning.
läs mer
Från information till slipat content - kurs för redaktörer på Curious Mind

KURS: Från information till slipat content

En aktiv workshop för dig som vill bli läst men mest informerar. För dig som ofta redigerar texter men vet att du kan skapa ett bättre innehåll själv.
läs mer

KURS: Rätt i sociala kanaler

En heldagskurs i juridik och rättigheter för dig som jobbar med sociala kanaler. Specialister inom sociala medier och juridik lär dig vad du behöver veta.
läs mer

Vill du veta mer om våra kurser? Kontakta oss!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.